Proje Bilgilendirme Toplantısı

Fakültemiz Bilimsel Araştırmalar Projeleri Koordinatörlüğü tarafından 13 Nisan 2023 tarihinde Araştırma Görevlileri’ne yönelik proje bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilmiştir.

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörü Doç. Dr. Erkan ATAK’ın takdim sunumuyla başlayan toplantıda dekanımız Sayın Prof. Dr. Bayram Ali KAYA katılımcılara selamlama konuşması yapmış, bu meyanda hem üniversitemizin araştırma üniversitesi olma hedefi doğrultusunda proje hazırlamanın önemine değinmiş hem de gösterdikleri ilgi ve sundukları katkıdan dolayı katılımcılara teşekkür etmiştir. Akabinde fakülte proje koordinatörlüğü ekibinde yer alan Coğrafya Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet Fatih DÖKER, Sosyoloji Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Handan AKYİĞİT ve Mütercim ve Tercümanlık Bölümü (İngilizce) öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Özden ŞAHİN ER, TÜBİTAK Projeleri’nin yazım ve kabul süreçlerine yönelik bilgi, birikim ve tecrübelerini proje örnekleri eşliğinde paylamışlardır.