Türkiye’de Felsefenin Yüzyıllık Serüveni

Sakarya Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi olarak Cumhuriyet Yüzyılının Bilimsel Kazanımları başlıklı konferans serimize başlıyoruz.

İlk etkinliğimiz Türkiye’de Felsefenin Yüzyıllık Serüveni başlığıyla gerçekleşecektir.

Felsefe Bölüm Başkanı Doç. Dr. Tufan Çötok’un moderatörlüğünde, Prof. Dr. Rahmi Karakuş ve Doç. Dr. Ender Büyüközkara’nın konuşmacı olarak katılacağı etkinliğimize sizlerin de katılımını bekleriz.

-------------

Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında fakültemiz tarafından düzenlenen Cumhuriyet Yüzyılının Bilimsel Kazanımları temalı konferans serimizin ilki  Türkiye’de Felsefenin Yüzyıllık Serüveni başlıklı sunumla 1 Kasım 2023 tarihinde fakültemiz konferans salonunda gerçekleştirilmiştir. Doç. Dr. Tufan ÇÖTOK’un moderatörlüğünde, Prof. Dr. Rahmi KARAKUŞ ve Doç. Dr. Ender BÜYÜKÖZKARA'nın konuşmacı olarak katıldığı konferans sonrasında dekanımız Prof. Dr. Özer KÖSEOĞLU tarafından katılımcılara teşekkür belgesi takdim edilmiştir.