Türk Modernleşmesi ve Cumhuriyet

Sakarya Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi olarak Cumhuriyet Yüzyılının Bilimsel Kazanımları başlıklı konferans serimiz üçüncü etkinliğiyle devam ediyor.

Türk Modernleşmesi ve Cumhuriyet

Sosyoloji Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Mustafa Kemal ŞAN’ın konuşmacı olarak katılacağı etkinliğimize sizlerin de katılımını bekleriz.

_______

Cumhuriyetimizin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında Fakültemiz tarafından gerçekleştirilen “Cumhuriyet Yüzyılının Bilimsel Kazanımları” temalı konferans serimiz "Türk Modernleşmesi ve Cumhuriyet” başlıklı sunum ile 22.11.2023 tarihinde Fakültemiz Konferans Salonunda yapılmıştır. Fakültemiz Sosyoloji Bölüm Öğretim üyesi Prof. Dr. Mustafa Kemal ŞAN tarafından gerçekleştirilen sunum sonrasında Dekan V. Prof. Dr. Özer KÖSEOĞLU tarafından Teşekkür Belgesi takdim edilmiştir.