Türkiye'de Tarihçiliğin Yüz Yılı

Sakarya Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi olarak Cumhuriyet Yüzyılının Bilimsel Kazanımları başlıklı konferans serimiz dördüncü etkinliğiyle devam ediyor.

Türkiye'de Tarihçiliğin Yüz Yılı

Tarih Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Necmettin ALKAN’ın konuşmacı olarak katılacağı etkinliğimize sizlerin de katılımını bekleriz.

________

Cumhuriyetimizin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında Fakültemiz tarafından gerçekleştirilen “Cumhuriyet Yüzyılının Bilimsel Kazanımları” temalı konferans serimiz, Fakültemiz Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Necmettin ALKAN’ın “Türkiye’de Tarihçiliğin Yüz Yılı” başlıklı sunumuyla gerçekleştirilmiştir. 29 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 15.00’te Fakültemiz A Blok Konferans Salonunda gerçekleştirilen sunum sonrasında Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Erkan ATAK tarafından Teşekkür Belgesi takdim edilmiştir.