Cumhuriyet Dönemi Türk Şiiri

Sakarya Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi olarak Cumhuriyet Yüzyılının Bilimsel Kazanımları başlıklı konferans serimiz beşinci etkinliğiyle devam ediyor.

Cumhuriyet Dönemi Türk Şiiri

Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Yılmaz DAŞCIOĞLU'nun konuşmacı olarak katılacağı etkinliğimize sizlerin de katılımını bekleriz.

____

Cumhuriyetimizin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında Fakültemiz tarafından gerçekleştirilen “Cumhuriyet Yüzyılının Bilimsel Kazanımları” temalı konferans serimiz, Fakültemiz Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yılmaz DAŞÇIOĞLU'nun “Cumhuriyet Dönemi Türk Şiiri” başlıklı sunumuyla gerçekleştirilmiştir. 14.12. 2023 Perşembe günü saat 15.00’te Fakültemiz A Blok Konferans Salonunda gerçekleştirilen sunum sonrasında Dekan Yardımcılarımız Doç.Dr. Ender BÜYÜKÖZKARA ve Dr. Öğr. Üyesi Ömer Faruk CAN tarafından Teşekkür Belgesi takdim edilmiştir.